Garantie: 24 luni
Compania a fost înființată în 1961 de către Raymond Cooke OBE (1925 - 1995) și a avut sediul inițial într-o hală din Nissen în incinta Kent Engineering & Foundry (de unde derivă numele KEF) - o companie de prelucrare a metalelor pe malurile râului Medway, lângă Maidstone din Kent.
Cooke, fost inginer electronist la BBC si a dorit să experimenteze materiale și tehnologii noi pentru a crea produse cu o calitate superioară acustică, care ar putea reproduce înregistrări la fel de naturale ca performanțele originale.
Încă de la început, inventivitatea pionieră a difuzoarelor KEF a fost incontestabilă, iar acum, timp de mai multe decenii, audiopilii din întreaga lume au respectat KEF pentru difuzoarele sale inovatoare, de înaltă performanță.
Filmele de actiune si muzica au nevoie de un raspuns in bas puternic si precis pentru a extrage orice nuanta posibila. In locul traditionalului con am implementat in seria T o diafragma plana intarita de niste coaste de ranforsare pentru obtinerea unui impact superior fara distorsiuni.
Am obtinut astfel un bas curat si articulat fara distorsiuni dintr-un difuzor foarte compact.
În afară de minimizarea înălțimii magneților, am plasat întreaga suspensie în afara sistemului de, astfel încât să nu se adauge nimic la înălțimea acestuia. Indiferent dacă optați pentru satelitii standard cu boxa centrala sau pentru modelele mai mari cu drivere suplimentare pentru bass / midrange, rezultatul este o unitate extrem de mică, care permite incintei să aibă aceeași adâncime instalată ca și televizoarele cu ecran plat, fără a compromite integritatea acustică.
Specificatii:
Tip incinta: inchis
Difuzoare
1 x 250mm (10in.)
Putere RMS
250 Watts
Raspuns in frecventa
30Hz - 250Hz
Conectica
Low level
Reglaje
Phase / Gain