Mostenind tehnologiile Phantom de sunet si de design, Phantom II Custom este o boxa activa pe doua cai, special proiectata pentru a oferi experiente unice acasa sau in spatiile comerciale. Incorporand caracteristici profesionale precum reteaua Dante si intrari analog/AES, Phantom II Custom a fost fabricat sa indeplineasca cerintele tehnice de integrare.
Imbunatatiti experienta de divertisment cand imperecheati Sub Mini cu Beam sau Ray. Conexiunea WiFi de 5GHz imbunatateste viteza te transmisie a sunetului pentru va putea bucura de filme, seriale si jocuri cu un sunet de inalta calitate, sincronizat cu TV-ul.
ELYSIAN este noua serie de boxe din gama de top de la Wharfedale, ce impinge granitele in materie de capacitati si performante pentru o boxa la acest nivel de pret. O abordare completa si fara compromis i-a determinat pe inginerii Wharfedale sa creeze un punct de referinta pentru boxe de lux accesibile, audiofile.
Faceți streaming audio de cea mai înaltă calitate de oriunde din locuința dvs., fără întreruperi cauzate de apeluri sau notificări. Bucurati-va de cea mai buna experienta audio fara sa ratati nicio conexiune. Prin apăsarea unui buton, dvs, familia și prietenii puteți face streaming direct de pe un dispozitiv Bluetooth asociat. Conectați un pickup, un computer sau o altă sursă audio, utilizând un cablu auxiliar și adaptorul Sonos Line-In.
Compatibil cu WiFi 6. Conectați-vă la WiFi prin orice router 802.11a/b/g/n/ac/ax 2,4 GHz/5 GHz cu capacitate de transmisie. Bluetooth 5.0 acceptă streaming audio de pe orice dispozitiv compatibil Bluetooth. Conectați o sursă audio, utilizând un cablu auxiliar și adaptorul Sonos Line-In. Conectați router-ul cu un cablu de internet și cu adaptorul Sonos Combo. (Toate accesoriile se comercializează separat.)
Obtineti un sunet detaliat in gradina sau in curtea interioara cu boxele Sonos Outdoor by Sonance. Alimentati aceste boxe cu Sonos Amp si bucurati-va de experienta completa Sonos.
Aceste boxe sunt concepute sa reziste umiditatii, apei, sarurilor, caldurii, razelor UV si temperaturilor de inghet.